Tervezze meg lakását online!

2010. március 24., szerda, 07:37
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Bár a gazdasági válság nem különösebben kedvez a lakáspiacnak, azért ha másképp nem is, gondolatban mindenki szívesen áttervezi az éppen meglévő lakását is. Ebben segít az alábbi, ingyenes megoldás.

Korábban mutattunk már egy ingyenes, mégis remekül használható kis programot, amelyben bárki megtervezheti lakását 3D-ben. Sőt, mutattunk már egy remek maces szoftvert is, amelynek a segítségével professzionális végeredményt érhetünk el, sajnos nem ingyen.

Ezúttal egy platformfüggetlen megoldást mutatunk, amelyet telepíteni sem kell, a használata pedig szinte gyerekjáték. Az alapfunkciókat ráadásul ingyen vehetjük igénybe, és csak akkor kell fizetnünk, ha többre vágyunk, mint amit a free változat nyújt. Minden részletet megtudhat a techline.hu cikkéből!


 

1 HOZZÁSZÓLÁS
2013. december 16., 18:34 szabocecilia

szeretném kipróbálni a lakástervező programot.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Tervezze meg lakását online!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X