Tervezze meg lakását online!

2010. március 24., szerda, 07:37
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Bár a gazdasági válság nem különösebben kedvez a lakáspiacnak, azért ha másképp nem is, gondolatban mindenki szívesen áttervezi az éppen meglévő lakását is. Ebben segít az alábbi, ingyenes megoldás.

Korábban mutattunk már egy ingyenes, mégis remekül használható kis programot, amelyben bárki megtervezheti lakását 3D-ben. Sőt, mutattunk már egy remek maces szoftvert is, amelynek a segítségével professzionális végeredményt érhetünk el, sajnos nem ingyen.

Ezúttal egy platformfüggetlen megoldást mutatunk, amelyet telepíteni sem kell, a használata pedig szinte gyerekjáték. Az alapfunkciókat ráadásul ingyen vehetjük igénybe, és csak akkor kell fizetnünk, ha többre vágyunk, mint amit a free változat nyújt. Minden részletet megtudhat a techline.hu cikkéből!


 

1 HOZZÁSZÓLÁS
2013. december 16., 18:34 szabocecilia

szeretném kipróbálni a lakástervező programot.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Tervezze meg lakását online!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

Balázs Csaba: „Én mindig innen rendelek: http://emobi.hu” » Titkosügynökök mobiltokja


György Kövesdi: „"Ha valakinek nem tetszik az elődökhöz hasonlóan még mindig nagyon...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


András Molnár: „260 pénzért már elég komoly laptopot kapok, vagy egy közöepes telefont...” » A fémmobil újra támad: teszten az új HTC One

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X