Elfogták bin Laden személyes megbízottját

2011. szeptember 05., hétfő, 23:56 • Utolsó frissítés: 2011. szeptember 06., kedd, 08:33
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A pakisztáni hírszerző szolgálatok amerikai segítséggel elfogták az al-Kaida nemzetközi terrorszervezet egyik magas rangú vezetőjét - közölte a pakisztáni hadsereg hétfőn.

A délnyugat-pakisztáni Baludzsisztán tartomány székhelyén, Kvetta városban kapták el Junisz al-Mauritánit, akit még "személyesen" Oszama bin Laden, az al-Kaida május elején megölt vezetője bízott meg azzal, hogy "terveljen ki és hajtson végre merényleteket amerikai állampolgárok, valamint jelentős katonai és polgári célpontok ellen az Egyesült Államokban, Európában és Ausztráliában".

Vele együtt horogra akadt az al-Kaida két másik ismert alakja, Abdul Gaffar al-Sami és Messzar al-Sami is. Josh Earnest, a Fehér Ház szóvivője kijelentette, hogy a közös művelet jó példája az Egyesült Államok és Pakisztán terrorizmus elleni együttműködésének.


Elfogták bin Laden személyes megbízottját
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X