Videó: az Apple Siri szerint a Nokia Lumia 900 minden idők legjobb okostelefonja

2012. május 12., szombat, 13:44 • Utolsó frissítés: 2012. május 12., szombat, 14:05
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Az Apple intelligens Sirije meglepő választ ad a valaha volt legjobb okostelefont firtató kérdésre. Tanulság nincs, de az eset megér egy videót.

Nehéz részrehajlással vádolni az Apple hangalapú intelligens funkcióját. A Siri az angolul feltett “Melyik minden idők legjobb okostelefonja?” (What’s the best smartphone ever?) kérdésre ugyanis a Nokia aktuális csúcsmobilját, a Windows Phone rendszerű Lumia 900-ast válaszolja. Mindez egy kis trükkön alapul. A “What’s the best (smart)phone?” kérdésre adandó választ előre definiálta az Apple, így az iPhone 4S a “The one you’re holding” / “Wait... there are other phones?” / “I think you’ve already answered that question” formulákkal reagál. Az “ever” szót a kérdésbe téve azonban a Siri már a Wolfram Alpha keresőt használja, amelyben erre a kérdésre valóban a Nokia Lumia 900 jön ki.

Apple Siri: Melyik a valaha volt legjobb okostelefon?
További videók
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Videó: az Apple Siri szerint a Nokia Lumia 900 minden idők legjobb okostelefonja
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X