November 10-én érkezhet iPhone-ra, iPadre és Androidra az Office

2012. június 01., péntek, 13:03 • Utolsó frissítés: 2012. június 01., péntek, 13:47
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ;

A Microsoft korábban tagadta a kiszivárgott mobilos office-os fotók valódiságát, de az egyre biztosabban látszik, hogy valami készül.

Már fél évnél is kevesebbet kell várni a legnépszerűbb okosmobilok tulajdonosainak, hogy a Windows Phone-felhasználók mellett ők is elérhessék a mértékadó irodai szoftvercsomagot, a Microsoft Office-t. A The Daily friss információi szerint a programok november 10-én jelennek majd meg iOS rendszerre, a BGR szerint pedig az androidos verzió is javában készül.
Marc Toumelin, a Windows Phone közép- és kelet-európai marketingjéért felelős szakembere a hvg.hu kérdésére válaszolva korábban fontos és jó dolognak nevezte azt, hogy alkalmazásaikkal jelen vannak saját platformjukon kívül másokon is. A Microsoft régiós vezetője ugyanakkor azt is elmondta, hogy a teljes élmény, gondolván itt például a teljes értékű Office-ra, egészen biztosan Windows-exkluzív marad.
Véleménye van? Ossza meg velünk!


November 10-én érkezhet iPhone-ra, iPadre és Androidra az Office
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X