Tovább menetel az Angry Birds

2012. június 08., péntek, 20:35
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Az Angry Birds Space friss letöltési rekordja mellett nemrég a Facebookon is mérföldkőhöz érkezett a mérges madaras játék.

Több mint 20 millió rajongója van már Facebookon minden idők egyik legnépszerűbb mobilos játékának. A 2009 decemberében kiadott Angry Birds-nek két és fél évébe telt elérni ezt a rajongói tábort. A rajongóknál már csak a letöltők vannak többen: a Rovio közzétette, hogy a játék legújabb verziójának, az Angry Birds Space-nek mindössze 76 nap alatt sikerült elérnie a 100 milliós letöltésszámot.
A teljes széria egyébként már 1 milliárd letöltésen is túl van. A franchise is jól megy: a mindenki által ismert plüssök és a kalandparkok mellett Oroszországban a héten megjelent az Angry Birds mintázatú hitelkártya, őszre pedig készül a rajzfilmsorozat.


Tovább menetel az Angry Birds
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X