Az Apple szabadalmaztatta a Macbook Air formavilágát

2012. június 08., péntek, 18:13
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Az Apple szabadalmaztatta a Macbook Air számítógép formavilágát - derül ki a "The Verge" technológiai blogon közzétett tízoldalas szabadalmi dokumentumból.

Az amerikai szabadalmi hivatal által a Macbook Air számítógép formavilágára adott védettség komoly gondokat okozhat az Apple termékével nagy hasonlóságot mutató "Ultrabook" számítógép kategória gyártóinak. A szabadalom kifejezetten védi a Macbook Air ék alakú formáját.

Az Ultrabook számítógép kategóriát az amerikai Intel személyi számítógép processzor gyártó vállalat vezette be a notebook számítógépek iránt csökkenő kereslet ellensúlyozására.

Az Ultrabook a Macbook Air számítógéphez hasonlóan merevlemez helyett mozgó alkatrészt nem tartalmazó, kizárólag integrált áramköri elemekből álló SSD memóriával rendelkezik és ennek köszönheti vékony kivitelét, könnyű tömegét és alacsony energiafogyasztását. A világ számítógépgyártóinak szinte már mindegyike megjelent azóta saját SSD memóriás vékony kivitelű notebook számítógépével.


Az Apple szabadalmaztatta a Macbook Air formavilágát




  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X