Több mint 20 géptuningoló eszköz egyetlen ingyenes programban

2012. szeptember 11., kedd, 18:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Az okos eszközök világában már megszokhattuk, hogy sok ki appot (alkalmazást) tölthetünk le különféle célokra. Egy ingyenes program most a PC-k számára kínál egy remek alkalmazásgyűjteményt.

Ha mindig a legjobb állapotban szeretnénk tudni a számítógépünket, sok apró segédprogramot futtathatunk rajta. Persze ahány program, annyiféle, ráadásul a legkülönfélébb weboldalakról tölthetők le. A Puran Utilities nevű ingyenes program leveszi a vállunkról a programkeresés gondját, ugyanis több mint húsz különféle szolgáltatást kínál, amelyek mindegyike a számítógép karbantartásában segít.

A program letöltése, majd az exe fájlra kattintást követő telepítés után egyből feltűnik a szerszámosláda. Van itt programeltávolító (uninstaller), Registry- és merevlemez-tisztító, indításmenedzser stb. Bármelyik ikonra is kattintunk, elindul a kapcsolódó segédprogram, és ahogy próbáink során meggyőződtünk róla, valamennyi remekül végzi a feladatát.

A programeltávolítónál például információt is kérhetünk arról (Get Program Info) pontosan mit is fogunk eltávolítani, ami igen hasznos abban az esetben, ha gyakran telepítünk ezt-azt a gépünkre. De legalább ennyire jól használható az Előzmények törlése (Delete History) lehetőség, amely az összes általunk használt böngésző előzményeit eltünteti. A Batch Fixre kattintva kiválaszthatjuk valamelyik meghajtónkat, és akár több karbantartási műveletet is végrehajtathatunk rajta, egyetlen beállítással.

Aki nem tudja pontosan, mire is valók az egyes segédprogramok, kattintson a Maintenance Wizard feliratra, s a varázsló sorban végigmegy minden lehetőségen, és elmagyarázza, igaz, angolul, mi, mire is szolgál.

Egy biztos, ha bevetjük a szerszámosláda eszközeit, egy felfrissült és gyorsabb gép birtokába jutunk.


Több mint 20 géptuningoló eszköz egyetlen ingyenes programban
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


Balázs Csaba: „Én mindig innen rendelek: http://emobi.hu” » Titkosügynökök mobiltokja


György Kövesdi: „"Ha valakinek nem tetszik az elődökhöz hasonlóan még mindig nagyon...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag

Nem kell letölteni: ez a funkció eleve benne lesz az iOS 8-ba

Nem kell letölteni: ez a funkció eleve benne lesz az iOS 8-ba

Az, hogy az Apple együttműködik egy közkedvelt app mögött álló céggel, előrevetíti, hogy egy remek funkció kerül mobil operációs rendszere...

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X