Itt a világ első 256 GB-os SDXC kártyája

2012. szeptember 24., hétfő, 14:15
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

900 dolláros áron kínálják majd októbertől a világ első 256 GB-os SDXC memóriakártyáját.

A 256 GB-os memóriakártya teljes neve Lexar Professional 400x SDXC UHS-I (az SDXC a Secure Digital eXtended Capacity rövidítése. A memóriakártyát elsősorban profi videósoknak és fotósoknak ajánlják, akik így bátran tárolhatják egy helyen 1080p videóikat és nagyfelbontású állóképeiket.

Az új kártya garantáltan legalább 60 MB/s sebességgel olvassa az adatokat, ami nem rossz, azonban a teljesen megtelt kártya kiolvasási ideje így is közel másfél óra. A kapacitása egyébként már arra is elég, hogy háttértárként, biztonsági tárolóként használják, főleg annak tudatában, hogy hamarosan érkezik a 2TB-os változat is.


Itt a világ első 256 GB-os SDXC kártyája
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X