Itt a világ első 256 GB-os SDXC kártyája

2012. szeptember 24., hétfő, 14:15
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

900 dolláros áron kínálják majd októbertől a világ első 256 GB-os SDXC memóriakártyáját.

A 256 GB-os memóriakártya teljes neve Lexar Professional 400x SDXC UHS-I (az SDXC a Secure Digital eXtended Capacity rövidítése. A memóriakártyát elsősorban profi videósoknak és fotósoknak ajánlják, akik így bátran tárolhatják egy helyen 1080p videóikat és nagyfelbontású állóképeiket.

Az új kártya garantáltan legalább 60 MB/s sebességgel olvassa az adatokat, ami nem rossz, azonban a teljesen megtelt kártya kiolvasási ideje így is közel másfél óra. A kapacitása egyébként már arra is elég, hogy háttértárként, biztonsági tárolóként használják, főleg annak tudatában, hogy hamarosan érkezik a 2TB-os változat is.


Itt a világ első 256 GB-os SDXC kártyája
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

Balázs Csaba: „Én mindig innen rendelek: http://emobi.hu” » Titkosügynökök mobiltokja


György Kövesdi: „"Ha valakinek nem tetszik az elődökhöz hasonlóan még mindig nagyon...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


András Molnár: „260 pénzért már elég komoly laptopot kapok, vagy egy közöepes telefont...” » A fémmobil újra támad: teszten az új HTC One

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X