Ezek a legőrültebb autók most Párizsban - galéria
Autó

Ezek a legőrültebb autók most Párizsban - galéria

Beindult az idei Párizsi Autószalon. Az ilyen motor show-k egyik legérdekesebb gyűjteménye mindig a koncepcióautóké. A vadabbnál-vadabb ötletekből általában, alig marad valami a szériagyártású autókra, de legalább a márkák dizájncsapatai kitombolhatják magukat a sok kötöttség után.

László Ferenc Autó

Ezek a legőrültebb autók most Párizsban – galéria

Beindult az idei Párizsi Autószalon. Az ilyen motor show-k egyik legérdekesebb gyűjteménye mindig a koncepcióautóké. A vadabbnál vadabb ötletekből általában alig marad valami a szériagyártású autókra, de legalább a márkák dizájncsapatai kitombolhatják magukat a sok kötöttség után.

László Ferenc Autó

Üléspróbát vettünk az elérhetetlen kabrió LaFerrariban

A maranellóiak tető nélküli szupersportkocsija 963 lóerős teljesítményre képes, melynek révén 3 másodperc alatt gyorsul álló helyből százas tempóra, a végsebessége pedig meghaladja a 350 kilométer/órát.

Radovits Dávid Autó

Egyeduralomra termett – Mercedes-Benz C300 Cabrio-teszt

A Mercedes négyüléses kabriója jóformán egyeduralkodó a mezőnyben, hiszen ezen kívül csak az Audi kínál vászontetős kabriót a méretosztályban, utóbbi viszont épp kifutóban van, a BMW pedig a keménytetőre szavazott. Megnéztük hát, hogy mennyire van nyert ügye a stuttgarti luxusmodellnek a legerősebb négyhengeres benzinmotorral és minden földi jóval megpakolva.

hvg.hu Autó

30 éves a BMW M3, volt egy-két csodabogár köztük

A világ egyik legnépszerűbb sportautójának harmincadik születésnapja alkalmából a BMW M divízió négy rendkívüli prototípust gurít ki a négykerekű járműkülönlegességeket rejtő garázsból.

1 2 3 4 5 6 7
1672
A címlapról ajánljuk