szerző:
hvg.hu

A borsod megyei Szerencsen százezres bírságot kapott egy külföldi rendszámmal közlekedő autós - jelentette a szerencsi rendőrkapitányság.

A rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának munkatársai november 16-án a délelőtti órákban Bekecs belterületén intézkedés alá vontak egy cseh hatósági jelzéssel ellátott személygépkocsit - írták a közleményükben.

Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a gépkocsit egy magyar állampolgár vezette, aki a gépjármű jogszerű használatát a helyszínen igazolni nem tudta, ezért százezer forint közigazgatási bírságot szabtak ki rá. Január 1-jétől e szabályszegés szankciója kétszázezer forintra nő - emlékeztetett a rendőrség.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!