szerző:
hvg.hu

A jelek szerint alaposan felkapta vizet az egyik oklahomai hotel vendége a számlája miatt, és nem várta meg, hogy a helyszínre érkező rendőr próbálja meg elsimítani a vitát. A 62 éves férfi bepattant a szálloda bejáratánál parkoló autójába, és a gázra lépett. A recepciós pultban lévő hölgyek éppen csak arrébb tudtak ugrani.

Múlt csütörtökön hívtak rendőrt az egyik oklahomai hotelhez, mert az egyik vendég nagyon dühös volt a számlája miatt, és nem tudott dűlőre jutni a vezetőséggel.

A 62 éves férfi elmondta: azt kérte a szállodától, hogy tegyék vissza a bankkártyájára két tranzakció összegét, de a hotel ezt megtagadta. Azt nem tudni, hogy a férfi követelése jogos volt-e.

A rendőr a helyszínen jelezte, hogy polgári, nem büntetőügyről van szó. Ennek ellenére felajánlotta, hogy bemegy a szállodába, és megpróbál beszélni a vezetőséggel. A vendégnek azonban csak még jobban elborult ettől az agya, bepattant a kocsijába, és behajtott az épületbe.

A recepciónál lévő két nőnek volt annyi lélekjelenléte, hogy még arrébb tudtak ugrani.

A kocsi letarolta a pult felét, és egy falnál állt meg. A sofőr ekkor hátratolatott, és még egyszer nekirontott a falnak, majd kiszállt, mintha mi sem történt volna. A rendőrök letartóztatták.

Még több autós videóért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!