szerző:
hvg.hu

A csodával határos módon senki sem halt meg abban a benzinkúti shopban, amelybe belerohant egy autó Sydneyben. Az üzlet biztonsági kamerája mindent felvett.

A felvételen jól látszik, hogy egy nő éppen a kassza felé tartott, amikor az orra előtt berobbant a helyiségbe egy Toyota Camry. A jármű légzsákjai kinyíltak. Hárman ültek bent, a mentők kórházba vitték őket, állapotukról nincs hír.

Azt nem tudni, pontosan miért vesztette el uralmát a sofőr jármű felett. A rendőrség nyomozást indított az ügyben. A balesetben károsodott egy gázvezeték is, a gázszivárgást tűzoltók szüntették meg – írja a Sky News.

Decemberben egy oklahomai hotel recepciójába hajtott be autójával egy elégedetlen vedég. A recepciónál lévő két nőnek volt annyi lélekjelenléte, hogy még arrébb tudtak ugrani.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!