szerző:
hvg.hu

Megjavíttatta, hazavitte Szlovákiába és a nappalijában parkolta le a Váci úton korábban összetört 400 milliós Ferrarit az olasz tulajdonosa – jelentette a Parameter magyar nyelvű szlovákiai hírportál.

Saját nappalijában parkolta le a 400 millió forintot érő LaFerrariját Diego Roda olasz üzletember Szlovákiában – írta a Parameter, amely egy fotót is közölt a lakás közepén álló autócsodáról.

A portál szerint ez volt az az autó, amelyet az agrárágazatban tevékenykedő olasz férfi tavaly októberben tört össze a Váci úton. A balesetet akkor videóra is vették, sőt a karambol híre az autó értéke és ritkasága miatt a világsajtót is bejárta.

A Budapesten összetört példány egy műhelyből gurult ki, és három másik autót is összetört a Váci út és a Fiastyúk utca sarkán. Senki nem sérült meg. A kocsit szlovák rendszámmal regisztrálták.

©

A Parameter szerint Diego Roda most csak addig parkoltatja LaFerrariját a nappaliban, amíg el nem készül a garázsa. A beszámoló szerint a férfinak több Ferrarija is van, köztük egy limitált szériás 430-as Scuderia is.

A LaFerrariból egyébként mindössze 499 darabot gyártottak és egyenként 1,3 millió eurót ér.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.