szerző:
hvg.hu

Két autó csattant szombaton késő délután Hódmezővásárhelyen. Az egyik kocsiból feszítővágóval szabadították ki az utasokat. Egy ember meghalt, egy súlyosan megsérült.

A Csomorkányi és a Szoboszlai utca kereszteződésében rohantak egymásba az autók Hódmezővásárhelyen.

Az egyik kocsi annyira összeroncsolódott, hogy a két utasa beszorult. A város hivatásos tűzoltói szabadították ki őket feszítővágó berendezés segítségével – írják a katasztrófavédelem oldalán.

©

A mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az érintett kereszteződést.

A rendőrség szerint a Csomorkányi úton haladt egy terepjáró, amikor neki jobboldalról, a Szoboszlai utcából érkező autó megpróbált áthajtani a kereszteződésen úgy, hogy nem adta meg az elsőbbséget.

©

A terepjáró oldalról nekiütközött az autónak, amelyben ketten ültek. A sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. Utasa az első adatok szerint súlyosan megsérült.

A terepjáróban is ketten ültek, ők nem sérültek meg.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!