szerző:
hvg.hu

Még csak nem is a portugál dicsekedett vele egy videón, hanem egy szintén sztár focista. Igaz, ő amerikai focit játszik.

A Twitter-oldalára rakta ki Odell Beckham Jr. – aki az amerikaifutball-liga (NFL) egyik legjobb elkapó játékosa és a New York Giants-ben játszik –, amint egy kis próbára beült – ezek szerint ismerőse – Cristiano Ronaldo 2,5 millió eurós autójába.

A kocsit nem volt nehéz azonosítani Ronaldo autójaként, mert ott virít az oldalán, valamint az ülés fejtámlájába hímezve a CR7 felirat, amely közismerten a realos focista jele.

Just @Cristiano showing @OBJ his Bugatti ����

Bleacher Report (@bleacherreport) által megosztott bejegyzés,

A kocsi, amelyet nemrégiben vásárolt Ronaldo, 1500 lóerős és egy W16-os motor van benne, ami azt jelenti, hogy összesen 16 hengert helyeztek el egy dupla V-motorblokkban.

Jelenleg mindenképpen ez a portugál focista garázsának legdrágább ékköve, még úgy is, hogy sok minden más is van neki. Például egy Ferrari 599 GTO, egy Lamborghini Aventador, egy Aston Martin DB9, egy Audi R8, egy Porsche Carrera 911 S Cabriolet és egy McLaren MP4-12C is van a garázsában, ahol állítólag 20 autót tárol.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!