szerző:
hvg.hu

A fiatalember életét a gyanú szerint egy nála nem sokkal idősebb férfi oltotta ki. Múlt péntek óta keresték.

Augusztus 21-e óta kereste a rendőrség azt a sofőrt, aki aznap hajnalban Tápióbicskén elgázolt egy 19 éves fiút, majd megállás nélkül továbbhajtott. A fiatalember belehalt sérüléseibe.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közölte: szerdán gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették a 22 éves, nagykátai M. Mátyást.

Halálos közúti baleset gondatlan okozása vétséggel, valamint segítségnyújtás elmulasztása bűntettel gyanúsítják.

A férfi elismerte a bűncselekményt. Kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!