szerző:
hvg.hu

Egy szír bevándorló meghalt, ketten megsérültek az M5-ösön kora hajnalban történt balesetben. A rendőrség megtalálta az áldozatokat hátrahagyó sofőrt, a 22 éves, magyar állampolgárságú A. A. Mohamedet, aki a gyanú szerint embercsempész.

Halálos baleset történt az M5-ösön csütörtökön kora hajnalban a 64-es kilométer közelében. Egy autó a szalagkorlátnak ütközött, a sofőr pedig – az áldozatokat hátrahagyva – elmenekült a helyszínről.

©

A balesetben egy ember meghalt, egy másik férfi súlyosan, egy harmadik pedig könnyen sérült. Mindannyian szír menekültek.

©

A rendőrség a honlapján közölte: megtalálták az áldozatokat hátrahagyó sofőrt, a 22 éves, magyar állampolgárságú A. A. Mohamed szegedi lakost. A gyanú szerint embercsempész.

©

A baleset okozójával szemben – őrizetbe vétele mellett – a Kecskeméti Rendőrkapitányság folytat eljárást.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!