szerző:
hvg.hu

Vasárnaptól mintegy másfél évig az V. kerületi Petőfi Sándor utca a Kossuth Lajos utca felől nem lesz megközelíthető a Párizsi udvarnak is helyt adó Brudern-ház felújítása miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A rekonstrukció ideje alatt a Petőfi Sándor utca Párizsi utca és Kossuth Lajos utca közötti szakasza zsákutca lesz, az autóval közlekedők a Petőfi Sándor utca északi részét a Városház utca-Párizsi utca kerülőúton érhetik el – közölte a BKK.

©

A Városház utca-Párizsi utca kerülőútvonalat feloldják a védett övezet kategória alól, azaz ez a terület a fizető várakozási övezet része lesz. A felújítás idejére változik az Árpád híd és a Gyöngyösi utca felé járó 15-ös és 115-ös busz közlekedése is.

©

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!