szerző:
hvg.hu

Két halálos baleset történt szerda este. Hajdúböszörményben rendőrautónak ütközött egy kerékpáros férfi, és meghalt. Baranyában is biciklis férfit gázoltak el, már nem tudták megmenteni az életét.

Elektromos kerékpárral közlekedő férfi ütközött össze egy rendőrautóval szerdán este fél 6 körül Hajdúböszörményben, a Külső-Szoboszlói úton. A 47 éves hajdúböszörményi biciklis a helyszínen meghalt. A rendőrség a baleset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálja. 

Két órával később Baranya megyében, Kislippó és Ivándárda között ütközött ösze egy autó és egy biciklis. A 42 éevs kerépáros férfi a helyszínen, orvosi ellátása közben hunyt el. A baleset körülményeinek tisztázása folyamatban van.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!