szerző:
hvg.hu

Öten súlyosan megsérültek szilveszter éjjel, miután egy jogosítvánnyal nem rendelkező sofőr árokba hajtott. Az utasok közül hárman beszorultak a roncsba. A mentők mindannyiukat kórházba szállították.

Árokba hajtott autójával egy bábolnai férfi Tárkány közelében szilveszter éjjel, éjfél előtt 20 perccel - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

©

Összesen öten ültek a kocsiban, mindannyian súlyosan megsérültek. Hárman beszorultak a roncsba. A mentők sofőrt és utasait is kórházba vitték.

©

Az autót vezető 27 éves A. Balázs ellen súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset gondatlan okozása miatt indult eljárás.

A sofőr iratainak ellenőrzésekor kiderült, hogy a férfinek nincs jogosítványa, és biztonsági övét sem használta. A kocsi okmányai között is találtak hiányosságot a járőrök, lejárt a műszaki és a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás is.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!