szerző:
hvg.hu

A 32 éve ellenőrként dolgozó Erzsike az első az év ellenőre cím jelöltjei közül, aki a nyilvánosság elé áll bemutatkozó videójával. Szeret horgászni, és mosolyog az utasokra. Kedden a többi jelölt videóját is megmutatja a BKK, utána a Facebookon lehet szavazni a legjobbra.

A Budapesti Közlekedési Központ az utasok segítségével keresi 2015 legjobb jegyellenőreit. A jelöltekre 2016. január 17-ig lehet szavazni a BKK Facebook-oldalán.

Erzsébet az Év Ellenőre cím egyik jelöltje. Nézd meg a vele készült kisfilmet, és ha ő számodra a legszimpatikusabb, támogasd január 17. délig egy „lájkkal”. Szavazatoddal akár plüssvillamost vagy BKK-s bögrét is nyerhetsz.

Posted by BKK - Budapesti Közlekedési Központ on Tuesday, 5 January 2016

A hat jelöltről bemutatkozó videó készült, amelyeket január 5-én tesznek közzé a Facebookon, kétóránként kerül fel új film. A jelöltekre január 17-e, vasárnap 12 óráig lehet lájkkal szavazni. Az elismerésben az a jegyellenőr részesül, aki a legtöbb szavazatot kapja.

A jelöltek kiválasztása objektív, szakmai szempontok alapján történt. A filmekben szereplő jegyellenőrök 2015-ben végig egyenletesen jó teljesítményt nyújtottak, de a kiválasztás során a teljesítménymutatókon kívül a BKK figyelembe vette a beérkezett utaspanaszok számát is. A versenyben részt vevő hat ellenőr mind különböző személyiség, egy azonban közös bennük: munkájukat a BKK értékrendje szerint kifogástalanul végzik, amit az ügyfelek eddigi visszajelzései is igazolnak – írta a cég a Facebookon.

A szavazók között 25 plüssvillamost és 25 bögrét sorsol ki a BKK.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!