szerző:
hvg.hu/MTI

Nagy pusztítást okozott az a kamion, ami az M5-ös autópáláyn ütközött egy személyautóval, majd az útelválasztót letarolva a forgalomban szemben állt meg.

A szállítmányból szétszóródott cementes zsákok veszik körül azt a kamiont az M5-ös autópályán Kecskemétnél, amely egy személyautóval karambolozott szerda délután. A teherautó az ónos esőben megcsúszott, pótkocsija keresztbe fordult és a jármű a szalagkorlátot tíz méter hosszan letarolta, majd a forgalommal szemben megállt. A balesetben csodával határos módon senki sem sérült meg.

 

©
©
©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!