szerző:
hvg.hu

Érkezik David Cameron brit kormányfő, emiatt kicsit felborul majd Budapest közlekedése, az M3-as bevezetője már ki is halt egy időre.

Lezárták a Hungária körút M3-as felé eső oldalát a Kacsóh Pongrác úti felüljárónál. Nem járnak ideiglenesen a buszok, a trolik sem, amelyek a Nagy Lajos király úti felüljárón, a Szőnyi úton vagy az M3-as bevezetőn át közlekednek.

Az úton lévő tömegközlekedési járatokon többször is bemondják, hogy hatósági zárás miatt változhat egyes járatok menetrendje, útvonala, vagy esetleg várakozni kényszerülhetnek. A BKK azt ajánlja az utasoknak, hogy használják a metrókat, azok közlekedését nem korlátozzák.

©

A Mexikói úti nagy parkoló felét a szervizutakkal együtt szintén lezárták, tudósítónk szerint 50-100 méterenként rendőrök állnak az út mentén.

©

David Cameron brit kormányfő a rendőrök szerint fél három körül érkezhet a Kacsóh Pongrác úthoz.

©

A lezárásokról itt olvashat bővebben!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!