szerző:
hvg.hu

Az ismét megfagyó hóolvadék és a lehullott csapadék miatt rendkívül csúszóssá váltak a megye útjai is, emiatt több baleset is történt a késő délután folyamán a megye útjain.

Több kisebb, általában sérüléssel nem járó baleset történt Békés megyében, leszámítva a délutáni esetet Vésztő és Tarhos között. A nap közben leesett hó és ónos eső estére megfagyott, az utak szakaszonként rendkívül síkossá, csúszóssá váltak - írja a police.hu, ahol arra kérik a járművezetőket, hogy fokozott óvatossággal vezessenek, nagyobb követési távolságot hagyva.

Országszerte az eltelt 24 órában 4 súlyos és 20 könnyebb sérülésről kaptak hírt a rendőrök. Egy korábbi lezárást feloldva újra teljes szélességében használható a 44-es főút is, a Lakitelek mellett történt balesetben két személyautó ütközött, ott hárman sérültek meg.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!