szerző:
hvg.hu

A brit miniszterelnök látogatását követően fokozatosan oldja fel a rendőrség a forgalmi korlátozásokat, a BKK egyes járatai sem közlekednek időszakosan.

A brit miniszterelnök látogatása számos forgalmi lezárással és tereléssel jár a fővárosban, ha a délutáni csúcsban haza szeretne jutni, érdemes jól megválasztania az útvonalakat.

A BKK járatai közül a hatósági lezárás feloldásáig nem közlekedik a 70-es, 72-es, 73-as, 75-ös, 78-as, 79-es troli, valamint az 5-ös,9-es, 15-ös,16-os,115-ös és a 231-es buszjáratok és a 2-es villamos - jelenti a folyamatosan frissülő bkkinfo.hu.

Terelt útvonalon közlekedik a 16A, 17-es, 86-os, 105-ös autóbuszok, valamint kihagyja a Kossuth téri megállót a 2-es metró és szintén kihagyja a reptéri P+R megállót a 200E buszjárat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!