szerző:
hvg.hu

Az autópálya 115-ös és 120-as kilométer közötti szakaszán nagyon óvatosan kell vezetni, mert csúszós tükörjég borítja az útburkolatot, zajlik a csúszásmentesítés, de több baleset is történt.

Óvatos közlekedésre figyelmeztet mindenkit a rendőrség, ugyanis az M7-es autópálya 115. és 120. kilométere közötti szakasza rendívül csúszós, tükörjég borítja az útfelszínt, a csúszásmentesítés folyamatban van.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét arra, hogy rendkívül óvatosan, lassan, körültekintően közlekedjenek, több baleset is történt – olvasható a rendőrség honlapján.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!