szerző:
hvg.hu

Január 8-ától a Széll Kálmán tér irányába megnyitják a Várfok utcát, a Csaba utca egy szakasza pedig sétálóutca lesz.

Pénteken a Széll Kálmán tér átépítési munkáival összefüggően a Várfok utcában változik a forgalmi rend – közölte a BKK. Az utcát ideiglenesen a Széll Kálmán tér felé, a Vérmező út és a Széll Kálmán tér között megnyitják.

Ezzel egyidejűleg véglegesen lezárják a Csaba utca Krisztina körút és a Várfok utca közötti szakaszát, ami sétálóutca lesz.

Kattintson a nagyébb méretért!
©

A változás miatt módosul a 21-es, a 21A, a 102-es, a 116-os, a 139-es, a 140-es, a 140A és a 142-es autóbusz közlekedése.

Január 10-étől, vasárnap délutántól várhatóan február 10-éig, szerdáig a Krisztina körút és a Csaba utca kereszteződésében közműmunkák miatt több ütemben forgalomkorlátozásokra kell számítani. A munkaterületek mellett sávelhúzásokkal minden ütemben 2-2 forgalmi sáv lesz biztosítva a Krisztina körúton haladó forgalom számára.

A Budapesti Közlekedési Központ honlapján a www.bkk.hu/szellkalmanter aloldalon mindig elérhetők a rekonstrukcióval és az aktuális közlekedési változásokkal kapcsolatos információk.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!