szerző:
hvg.hu

Halálos baleset történt Nyíregyháza közelében, Eplénynél pedig három autó ment egymásnak.

Két személyautó ütközött a 41-es főút 9-es kilométerénél, Nyíregyháza és Napkor között, a balesetben egy ember a helyszínen meghalt - közölte a katasztrófavédelem. A műszaki mentést alatt az utat teljes szélességében lezárták.

Három személyautó ütközött össze a 82-es főút Zirc és Eplény közötti szakaszán, az olaszfalui elágazásnál. A balesetben egy autó totálkárosra tört és elfoglalja a fél útpályát. Egy másik jármű az árokba csúszott, egy pedig az útpadkán állt meg. Az ütközésekben senki sem sérült meg, a műszaki mentés alatt a fél pályát lezárták.

Az Útinform azt közölte, hogy az 1-es főúton, Tata belterületén a 66-os km-nél két személyautó ütközött össze, félpályás lezárás mellett helyszínelnek.

Rendkívüli időjárási viszonyok miatt Pest megyében a 3102-es jelű utat Nagytarcsa és Isaszeg között (4-es és 15-ös km szelvények között) lezárták.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!