szerző:
MTI

Autóbusszal ütközött össze egy autó hétfőn a 32-es úton, Jásztelek és Alattyán között – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. A balesetben egy ember megsérült.

A 32-es út 37. kilométerénél történt baleset következtében a személygépkocsi az árokba csúszott és az oldalára borult. A sofőrt a jászberényi tűzoltók szabadították ki az összetört autóból, majd a mentők kórházba vitték. Az utasok nélkül közlekedő, magántulajdonú autóbusz sofőrje nem sérült meg.

Az érintett útszakaszt rövid ideig teljes szélességében lezárta a rendőrség, ám azóta fél pályán megindult a váltakozó irányú forgalom. Az MTI információi szerint a személyautó vezetője súlyos sérülést szenvedett.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!