szerző:
hvg.hu

Január 15-én reggel 9 órától január 17-én a nap végéig nem áll meg az M2-es metró a Széll Kálmán téren.

Pénteken reggel 9 órától a nap végéig, majd szombaton és vasárnap egész nap az M2-es metró a Széll Kálmán téri állomáson megállás nélkül áthalad, de ebben az időszakban is a teljes vonalon, az Örs vezér tere és a Déli pályaudvar között közlekedik.

Az utasforgalom szüneteltetésére a Széll Kálmán tér, és azon belül a metróépület felújításához kapcsolódóan, az állomás forgalomirányító helyiségének végleges helyére költöztetése miatt van szükség.

©

Az állomást megközelíteni a Déli pályaudvar felől a Déli pályaudvar és a Széll Kálmán tér között az ezen a szakaszon közlekedő villamos- és buszjáratokkal, illetve a Batthyány tér felől a Széll Kálmán téri állomás pótlására meghosszabbított útvonalon, Budakeszi és a Batthyány tér M+H között közlekedő 22-es buszcsalád járataival lehet.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!