szerző:
hvg.hu

Külföldi rendszámú autó "támadta meg" a belügyi tárca V. kerületi épületét kedd este. Nem sérült meg senki. A kocsiban bulizó horvát fiatalok ültek, akik aztán végigröhögték a helyszínelést.

Kedd este fél 10 körül az V. kerületi Széchenyi téren egy külföldi rendszámú személyautó nekiütközött a Belügyminisztérium épületének. A balesetben személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

©

Az Index úgy tudja, egy Porsche ütközött az épületnek. Olvasójuk fotót is küldött a balesetről, és azt írta, bulizó horvát fiatalok ültek a kocsiban, akik aztán végigröhögték a helyszínelést. Mint kiderült, a József Attila utca felől érkeztek, az autó kicsúszott, így történt a baleset. A 26 éves sofőr szerint az aszfalt volt a hibás.

Horvát fiatalok utaztak a Belügyminisztériumnak hajtó Porscheban. Azt mondták, az aszfalt a hibás.http://index.hu/mindekozben/poszt/2016/01/12/porsche_belugyminiszterium/

Posted by Index.hu on Tuesday, 12 January 2016

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!