szerző:
MTI

Az M4-es autóút Szolnok felé vezető oldalán, a 29-es kilométernél történt baleset miatt áll a forgalom, csaknem két kilométeres a torlódás.

Mentőautó és kisteherautó ütközött kedd délelőtt a 4-es főút (M4-es autóút) Üllő és Gyömrő közötti szakaszán. A sérültek egyike a mentőautóban utazó várandós nő – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem.

A mentőkocsi az oldalára borult, sofőrje, valamint a kismama, illetve a kisteherautó vezetője is könnyebb sérüléseket szenvedett. A műszaki mentést a monori tűzoltók végzik.

A kismamának nem esett baja, egy másik mentőautóval juttatták el a kórházba. A mentőápoló karsérülést, a sofőr könnyebb mellkasi sérülést szenvedett, míg a teherautó vezetőjét könnyebb fejsérüléssel ápolják – közölte a mentők ügyeletese.

Az Útinform azt közölte, hogy az M4-es autóút Szolnok felé vezető oldalán, a 29-es kilométernél történt baleset miatt áll a forgalom, csaknem két kilométeres a torlódás.

A mentőszolgálat sajtóügyeletese későbbre ígért információt az esetről.

Az MTI úgy tudja, hogy a mentő egy vajúdó nőt vitt kórházba.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!