szerző:
hvg.hu

Szombattól hétfőig több VI. és VII. kerületi útszakaszt is lezár a rendőrség, feltehetően filmforgatás miatt.

Január 23-án 6 órától január 25-én 18 óráig lezárják a VII. kerületi Vörösmarty utcát az Almássy tér és az Andrássy út között – olvasható a rendőrség honlapján.

©

Ugyanebben az időszakban lezárják a Dob utca a 80. és 98., valamint a Jósika utca 2. és 16. szám közötti szakaszt is.

©

Szakaszosan és időszakosan lezárásra kerülhet a Vörösmarty utca és Szófia utcai, Vörösmarty utca és Király utcai, valamint a Vörösmarty utca és Wesselényi utcai kereszteződés is szombat reggel hat óra és hétfő este hat óra között.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy az említett szakaszokon fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Ugyan a rendőrségi közlemény nem említi a lezárások okát, szerkesztőségünk úgy sejti, hogy Charlize Theron kémfilmjének forgatása miatt zárhatják le az utcákat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!