szerző:
MTI

Az idős férfit egy szolgálaton kívüli rendőr és egy szabadnapos tűzoltó mentette ki autójából, miután a 67-es úton fának ütközött.

Életét vesztette az a férfi, akit csütörtök délután egy baleset után mentett ki autójából egy szolgálaton kívüli rendőr és egy szabadnapos tűzoltó – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset a 67-es úton Kaposvár és Zselicszentpál között történt, a gépkocsi letért az útról, fának csapódott, majd kigyulladt. A Zselicszentpálon lakó, éppen hazafelé tartó tűzoltó és a szintén a közelben tartózkodó rendőr a sofőr segítségére sietett: egyikük késével elvágták a biztonsági övet, majd a sérültet még a tűzoltók megérkezése előtt kiemelték az autóból.

A tájékoztatás szerint az idős férfi a kórházban vesztette életét.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!