szerző:
hvg.hu

Hiába állt már jó előre félre a balra ívelő kanyarban a Porsche sofőrje. Az ónos eső miatt kirendelt sószóró nekicsúszott és megtörte a drága autót.

Sószóró ütközött egy Porschénak a Mosonmagyaróvár és Feketeerdő közötti úton hétfő délelőtt – számolt be a Kisalföld.

A narancssárga autót azért rendelték ki, mert az ónos eső miatt tükörjég borította az utakat. A sószóró Feketeerdő felé haladt, amikor szemből megérkezett a német rendszámú Porsche Cayenne. A személyautó sofőrje lehúzódott az út szélére, de hiába, a sószóró a balra ívelő kanyarban kicsúszott és a Porsche oldalának ütközött.

©

A balesetben nem sérült meg senki, de a Porschéban több százezer forintos kár keletkezett.

A keresztbe fordult sószóró a tükörjégen nem tudott elindulni, így fel kellett olvasztani a jeget a kerekei körül. Hétfő reggel le kellett zárni a Bezenye és Hegyeshalom közötti utat egy órára, mert a jeges aszfalton a járművek nem tudtak felmenni a vasúti átjáró előtti emelkedőn.

Sószóróval ütközött a Porsche#mosonmagyaróvár #baleset

Posted by kisalfold.hu on Monday, 25 January 2016

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!