szerző:
hvg.hu

Ófehértó közelében lesodródott az autópályáról egy autó és a szalagkorlátnak ütközött. A baleset helyszínelésének ideje alatt az autópálya bal oldalának egyik sávját lezárták, a másik sávban rendőri irányítás mellett folyamatosan halad a forgalom.

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt kedd reggel hét óra körül az M3-as autópálya 249. kilométerszelvényénél, Ófehértó közelében. A jelenlegi adatok szerint egy személygépkocsi az úttestről lesodródott és a külső szalagkorlátnak ütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt – közölte a rendőrség.

A baleset helyszínelésének ideje alatt az autópálya bal oldalának egyik sávját lezárták, a másik sávban rendőri irányítás mellett folyamatosan halad a forgalom.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!