szerző:
hvg.hu

Fényes nappal gázolt el egy száguldozó sofőr egy gyalogos Angliában, a rendőrség videófelvételt tett közzé, amelynek megtekintését csak erős idegzetű, és 18 éven felüli olvasóinknak javasoljuk.

Fényes nappal, egy csomó ember szeme láttára gázoltak el egy férfit az angliai Brightonban, a gázoló azonban teljes gázzal hajtott tovább. Az 53 éves férfi súlyos fejsérülést szenvedett, de életben van, kórházban ápolják.

Az esetről egy letaglózó videót tett közzé a helyi rendőrség, ez alapján keresik a fehér Fiat 500-sal száguldozó autóst, és néhány lehetséges szemtanút is. A kocsit ugyanis megtalálták, a sofőrnek viszont nyoma veszett.

A gyalogos a felvétel szerint nem takarásból toppant az autós elé, hanem jól láthatóan és kényelmes tempóban sétált át az úttesten, amikor egy óriási sebességgel száguldozó Fiat elkaszálta. Az eset egyébként még január 14-én történt.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.