szerző:
hvg.hu

Korábban halálos közlekedési balesetet okozott, most mégis gond nélkül és részegen kocsiba ült egy 32 éves férfi Tatabányán. A rendőrök lefülelték.

2012-tól tíz évre eltiltották a járművezetéstől azt a 32 éves férfit, akit csütörtök hajnalban Tatabányán ismét ittas vezetésen kaptak a Komárom-Esztergom megyei rendőrök.

A járművezetéstől eltiltott és ismét ittasan vezető férfit őrizetbe vették.

A férfi vezetésében az tűnt fel az arra autózó járőröknek, hogy túl lassan, sávjáról le-letérve haladt. Mielőtt a rendőrök elkérték volna a jogosítványát, a férfi közölte velük, hogy vezetői engedélyét korábban elvették tőle, sőt halálos baleset gondatlan okozása miatt 2012-ben a Tatabányai Törvényszék tíz évre a járművezetéstől is eltiltotta őt.

A férfi közölte, ezúttal is alkoholt ivott, mielőtt a volán mögé ült volna. Az ittas sofőrt 72 órán belül bíróság elé állítják.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!