szerző:
MTI

Kórházba került egy autós, amikor trolibusszal ütközött a Városligetnél.

Trolibusz és személyautó ütközött a Dózsa György út és a Délibáb utca kereszteződésében a főváros VI. kerületében kedden kora délután – közölte a katasztrófavédelem. 

Az autó vezetője megsérült, a mentők kórházba vitték. A menetrend szerint közlekedő trolibuszon 24-en utaztak, közülük senki nem sérült meg. 

A baleset miatt a Dózsa György úton négyből három sávot lezártak, a forgalom egy sávon haladhat. A környéken nagy torlódásra kell számítani. 

A BKK közlése szerint egy darabig pótlóbuszok közlekedtek a 75-ös troli helyett, de már ismét jár a troli. A Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán azt írta: a 75-ös trolibusz helyett a teljes vonalon pótlóbuszok járnak a baleset miatt.

Tart a helyszínelés a Dózsa György úton a Kerepesi út felé a Benczúr utcánál. Egy sáv járható, lépésben halad a...

Közzétette: BKK - Budapesti Közlekedési Központ – 2016. február 2.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!