szerző:
MTI / hvg.hu

Hat személyautó ütközött össze Miskolc közelében, a 26-os számú főúton kedd reggel. Közben Miskolc külvárosában is történt egy karambol, ott három autó hajtott egymásnak.

A balesetben az első információk szerint többen megsérültek, a főút Miskolc felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A baleset a négysávos út Miskolc-Sajóbábony közötti szakaszán, a sajóbábonyi vasúti kereszteződésnél történt. A helyszínelés és a műszaki mentés jelenleg is tart.

©

Kedd reggel egy második baleset is történt Miskolc külvárosában, a Nagyváthy János utca és a Szent István utca kereszteződésében. A katasztrófavédelem szerint itt három autó ütközött össze és nem sérült meg senki.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!