szerző:
hvg.hu

Nem rongálták meg, egyszerűen csak megfáradt a győri 2-es busz ablaka. Mivel pótlóbusz nem volt, a kiszolgált jármű félig cabrio üzemmódban elvitte az utasokat a végállomásig.

Kitört a győri 2-es busz ablaka a napokban, a busz így ment el a végállomásig – írta olvasójára hivatkozva a Kisalföld.hu helyi hírportál.

A busz belsejében készült kép szerint a jármű padlóját és üléseit üvegszilánkok borították, és a beszámoló szerint nem volt kellemes a túlzott szellőzés a reggeli hidegben.

Nem kímélik az utasok a buszokat, pedig azon utaznak. Vajon miért?#buszozás

Posted by kisalfold.hu on Monday, 1 February 2016

A 2-es busz a Zrínyi úton haladt a Zöld út irányába. Az üveg nem rongálás miatt tört ki, hanem mert "elfáradt" – mondta a lapnak Kuti Piroska, az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. (ÉNYKK) kommunikációs vezetője.

Mivel mentesítő járat nem volt, a jármű elment a végállomásig, így az utasoknak nem kellett megvárniuk egy következőt a hidegben – közölte Kuti Piroska.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!