szerző:
hvg.hu

Kovács Zoltán a Blikknek ismerte el, hogy ő okozta a péntek reggeli balesetet.

A kormányszóvivő kora reggel egy teherautónak ütközött szolgálati autójával. Személyi sérülés nem történt - idézte fel a Blikk.

Kovács Zoltán a lapnak azt mondta, éppen a TV2 műsorába, a Mokka műsorába tartott, amikor egy kenyeret szállító autónak ütközött fél 7-kor a Szent Orbán téren az Istenhegyi út felé tartva.

"Egy BKV busz mögött haladva nem vettem észre, hogy az egyik kanyarodó sávon már váltott a lámpa, és egy szemből érkező kenyérszállító autónak ütköztem. A légzsákok kinyíltak, szerencsére senkinek nem lett baja. A bejelentést magam tettem a 112-es telefonszámra" - idézték a kormányszóvivőt.

Kovács Zoltán hozzátette, a kiérkező rendőrök megszondáztatták és felvették az adatait. "Elismertem a felelősségemet. Sajnálom, ami történt, a baleset tanulságát levonom, az elmúlt öt évben egyébként négyszázezer kilométert töltöttem volán mögött és sofőröm nincs" - mondta.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!