szerző:
hvg.hu

Dugóra számítson, aki Dél-Budára megy, baleset volt a Bartók Béla út és a Móricz Zsigmon körtér csomópontjánál - közölte a katasztrófavédelem.

Két személyautó karambolozott a Móricz Zsigmond körtér és a Bartók Béla út csomópontjánál. Az egyik autóból olaj folyt a burkolatra. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők vizsgálják. A főváros hivatásos tűzoltói vonultak a balesethez, a kocsikat áramtalanították, a műszaki mentési munkálatokat megkezdték. A környéken minden irányból lelassult a forgalom, hosszan torlódnak a kocsisorok.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!