szerző:
hvg.hu

Baleset történt az M7-es sztráda 61-es kilométerénél, Székesfehérvár közelében, a Nagykanizsa felé vezető oldalon - írja a katasztrófavédelem. Az M0-son is baleset volt.

Átszakította a szalagkorlátot és az árokba hajtott egy kamion az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, a 61-es kilométernél, Székesfehérvár közelében. A műszaki mentést a tűzoltók végzik, azt mondják, a kamionból folyik az üzemanyag.

Az M0-s autóúton, a Megyeri híd pesti oldalán a Váci úti csomópontban a 74-es km-nél két személyautó frontálisan ütközött egymásnak. A helyszínelés idején csak egy sáv járható, jelzőőrök irányítják a forgalmat.


 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!