szerző:
hvg.hu

Sokáig küzdöttek kollégái a Kunhegyesnél balesetet szenvedett mentőápolóért, de életét nem tudták megmenteni. A súlyosan megsérült sofőrt a debreceni klinikán ápolják. A szerencsétlenül járt mentők egy szülő nőhöz indultak.

Ma reggel 6 óra után nem sokkal halálos mentőbaleset történt Szolnok megyében – közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója.

A kunhegyesi mentőautót egy szülő nőhöz riasztották, amikor útközben árokba borultak.

"Mentőápoló bajtársunk életét sajnos hosszas küzdelemmel sem sikerült megmenteni, a mentautó-vezető bajtársunk súlyos sérüléseket szenvedett, ő a debreceni klinikán kap ellátást. Elhunyt bajtársunkat saját halottunknak tekintjük és mélyen osztozunk a család fájdalmában" – írta Győrfi Pál.

Képünk illusztráció, nem a mai balesetnél készült
©

Mint arról beszámoltunk, a beteget nem szállító mentőautó árokba borult Kunhegyes külterületén. A mentőápoló és a -sofőr is súlyosan megsérült, helikoptert küldtek értük.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!