szerző:
hvg.hu

Többen megsérültek abban a balesetben, amely az M3-as autópályán történt a 60-as kilométernél, amikor egy teherautóról vaslemezek zuhantak az úttestre.

Teherautón szállított vaslemezek zuhantak az M3-as autópálya úttestjére péntek délután Heves megyében, a sztráda Nyíregyháza felé vezető oldalán, a 60-as kilométernél. Egy személyautó az úttestre zuhant rakománynak ütközött. Az eset során több ember megsérült.

A tűzoltók megkezdték a műszaki mentést. A helyszínelési és műszaki mentési munkálatok idejére az autópálya érintett szakaszát Nyíregyháza felé teljes szélességében lezárták.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!