szerző:
hvg.hu

A vecsési elágazásnál egy kamion és két személyautó is ütközött, mindkét irányban jelentős a torlódás a kora reggeli órákban. Egy másik balesetben ugyanebben a kereszteződésben két gyalogost gázolt el egy személyautó.

Baleset miatt teljes útlezárásra kell számítaniuk a közlekedőknek a 4-es főút Pest megyei szakaszán – írja a police.hu. Két közúti közlekedési baleset is történt a 4-es főúton a vecsési kereszteződésnél a fővárosból kifelé vezető oldalon ma hajnalban. Péntek 4 óra 40 perc körül egy személyautó két gyalogost ütött el egyelőre ismeretlen körülmények között, a sérülteket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. Nem sokkal ez után, ugyanezen a helyszínen 5 óra 10 perc körüli időben egy kamion és két személyautó ütközött össze tisztázatlan körülmények között, egy személy sérült a jelenlegi adatok szerint.

©

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a Pest megyei rendőrök a 4-es főút balesettel érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A helyszínen tartózkodó kollégánk szerint visszafordították a feltorlódott autósokat, akik a 18-as kilométerszelvénynél tudnak kerülni, valamint a Nimród útnál tudnak felhajtani a 400-as útra, majd onnan a 4-es főútra. A Budapest irányába tartókat a Ferihegyi lehajtónál az M0 autóút irányába terelik a rendőrök.