szerző:
hvg.hu

Baleset történt az M1-esen a Budapest felé és a Hegyeshalom felé vezető oldalon is, az egyik balesetnek sérültje is van.

Kamionba rohant egy személyautó péntek délelőtt az M1-es autópálya 115-ös kilométerénél, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Győr közelében. A tűzoltók megkezdték a műszaki mentést. Az eset során a személyautó vezetője megsérült, ezért őt a mentők ellátják.

Az autópálya Budapest felé vezető oldalán is összeütközött egy teherautó és egy gépkocsi, a 34-es kilométernél. Ott is műszaki mentést végeznek a tűzoltók, ebben a balesetben senki sem sérült meg.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!