szerző:
hvg.hu

Egy amerikai autópálya mentén rögzítették a videót, amelyben valóban elég csodálatos módon menekült meg az említett két szereplő.

A Tennessee államban futó 385-ös úton gyulladt ki a napokban egy jármű, amelybe ráadásul beszorult a sofőr. A többi autós szerencsére az autós segítségére sietett, betörték az ablakot és kimentették a beszorult járművezetőt.

A férfi könnyű sérülésekkel megúszta az esetet. Azonban még karcolás sem esett a kocsiban talált Biblián, amit persze a média már csodaként tüntetett fel.

Bible Survives Car Fire

Wow, The Bible Survives this Fiery Car Crash in Memphis Tennessee February 2016 News. The Bible Has survived the test of time and even this Fiery car crash. Many eyewitness videos show dozens of cars pulled over on the highway praying and rescuing the driver. Spread the Word, Tag Someone Who believes the Bible in the Comments.

Közzétette: I Am A Christian American – 2016. február 22.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!