szerző:
hvg.hu

A tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk egy személyautó négy utasát egy Baranya megyei baleset után. Az utasok közül egy ember meghalt, hárman megsérültek.

Teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök a Komló és Mánfa közötti úton, ahol egy teherautó és egy autó ütközött kedd délelőtt – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset körülményeiről a Bama.hu helyi hírportál azt írta, hogy a teherjármű a szalagkorlátnak préselte a személyautót, amelyben négyen ültek. Egyikük sem tudott kijutni, a tűzoltóknak kell kiszabadítaniuk őket.

A balesetben egy személy életét meghalt, egy fő életveszélyes, további két személy súlyos sérüléseket szenvedett.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!